El proper dimarts 8 de setembre s’ha convocat una concentració a partir de les 18.30 h, davant la seu de la Delegació del Govern a Barcelona (cruïlla del c. de Mallorca amb el c. de Roger de Llúria)

CCOO d’Indústria de Catalunya ha fet públic en un comunicat que dóna suport a les mobilitzacions que preparen els treballadors i treballadores d’Inovyn-Solvay en defensa dels seus llocs de treball i la viabilitat de la planta de Martorell.

El sindicat se suma a les peticions del comitè d’empresa perquè l’empresa posi tots els mitjans necessaris per resoldre la delicada situació en què es troba i perquè el Ministeri d’Indústria s’impliqui en la cerca d’una solució que garanteixi la viabilitat i l’ocupació de la planta.

Adjuntem a continuació el comunicat del comitè d’empresa a aquest respecte:

El comitè d’Inovyn-Solvay volem expressar el nostre absolut rebuig i condemna per la falta de coherència en l’aplicació de la llei que es concreta: en la interpretació realitzada del contracte elèctric per part de l’empresa, en la negligència de Red Elèctrica en el procediment d’aplicació de la llei i per la desproporcionada decisió presa pel Ministeri d’Indústria. Aquest seguit de despropòsits s’ha realitzat sense tenir en compte les repercussions que es puguin produir sobre els llocs de treball i l’activitat industrial.

Exigim:
· A la direcció d’Inovyn-Solvay, que iniciï la via judicial per a la resolució del conflicte relacionat amb el contracte elèctric i que posi tots els mitjans necessaris per garantir els nostres llocs de treball.
· Al Ministeri d’Indústria, la creació d’una mesa de diàleg on la prioritat sigui la viabilitat de la planta d’Inovyn-Solvay Martorell i es garanteixi el manteniment dels llocs de treball.

Per la nostra part, els treballadors i treballadores, amb el suport de sindicats, partits polítics i moviments socials iniciem un calendari de mobilitzacions. La primera de les quals serà una concentració que tindrà lloc el dia 8 de setembre, a les 18.30h davant la Delegació del Govern a Barcelona (c. de Mallorca cantonada amb c. de Roger de LLúria).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here