Els vehicles que circulin per la C-31, C-33 i C-58 seran desviats cap a les Rondes

Barcelona (ACN).- El dispositiu de seguretat amb motiu de la Diada comptarà amb 5.770 agents dels Mossos d’Esquadra desplegats arreu del país.

A la ciutat de Barcelona, on hi ha convocada la Via Lliure a la Meridiana, els Mossos treballaran coordinadament amb la Guàrdia Urbana i el Servei Català de Trànsit per minimitzar els problemes de mobilitat dels assistents a la manifestació i atendre les incidències que es puguin produir.

La Meridiana quedarà restringida al trànsit. Es tallarà l’accés a la Gran Via des la C-31 a Badalona i els vehicles seran desviats cap a la Ronda Litoral. També, la C-31 es restringirà a l’accés a Badalona Centre i el trànsit s’haurà de desviar a la sortida de la Trinitat de la Ronda de Dalt.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here