També han estat guardonats Cabo San Roque, Xarim Aresté, el Festival In-Edit, Marco Mezquida, Sènior i el Cor Brutal i Ian Sala per ‘1001 Vides’

Els Premis Altaveu reconeixen als artistes, entitats, trajectòries i iniciatives que d’una manera destacada han enriquit la música produïda a Catalunya durant el darrer any

Es trata de l’avantsala de l’edición d’enguany, que comença avui i que comptarà amb artistes de la talla de Howe Gelb & M. Ward, Sidonie, Nacho Vegas, Amparo Sánchez, Christina Rosenvinge i Dorian Wood entre d’altres.

Com cada any, l’Altaveu Festival de la Música i la Cançó de Sant Boi de Llobregat, reconeix a artistes, entitats i trajectòries amb els Premis Altaveu. Artistes com Albert Pla, Peret, Txarango, Sílvia Pérez Cruz & Raül Fernández Miró, Za!, Anímic, John Talabot, Orquestra Plateria, La Pegatina, Estopa, Lluís Llach, Marina Rossell…, així com esdeveniments com el Festival Blues & Ritmes, el Festival de Flamenc de Ciutat Vella, el Festival Internacional de Jazz de Terrassa, han estat alguns dels guardonats amb el Premi Altaveu en edicions anteriors.

El Jurat format per músics, periodistes i professionals del món de la música i l’organització del Festival ha decidit atorgar els Premis Altaveu 2015 a:

Joan Manuel Serrat (Premi a la Trajectòria Artística)
Cabo San Roque
Xarim Aresté
Festival In-Edit
Marco Mezquida
Sènior i el Cor Brutal
Ian Sala

En el lliurament dels Premis Altaveu d’ahir al vespre, es va reconèixer Joan Manuel Serrat per la seva trajectòria artística. El jurat ha distingit el cantautor per ser un referent de diverses generacions “entre l’excel·lència creativa i el compromís polític i social”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here