El dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, l’església de Sant Baldiri de Sant Boi, torna a acollir la tradicional ofrena floral a la timba de Rafael Casanova

L’ajuntament santboià hi ha convidat representants de les principals institucions i forces polítiques del país i de la societat civil catalana i més d’un centenar d’entitats

Activitats

A les 10 hores tindrà lloc l’ofrena floral a l’interior de l’església de Sant Baldiri. Tot seguit, a les 11.30 h es farà a la plaça de l’Ajuntament una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Sabadell.

Hissada de la senyera
La tradicional hissada de la senyera tindrà lloc a la plaça de l’església. L’acte protocol·lari se celebrarà abans de l’ofrena floral. El lliurament de la senyera a les autoritats ho faran els gegants de Sant Boi, Baldiri i Ramona, amb motiu de les seves noces de plata.

Diada històrica

La ciutat és un dels punts de trobada habituals de l’Onze de Setembre degut a la vinculació amb la figura històrica de Rafael Casanova (que hi va viure els darrers anys de la seva vida) i per haver estat escenari de la multitudinària diada de 1976.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here