Treballadors de Valeo i Inovyn-Solvay han fet sentir les seves protestes en un acte marcat per l’absència de les primeres espases dels partitsSant Boi de Llobregat (ACN).- Representants polítics, sindicats i entitats locals han participat aquest divendres en l’homenatge a Rafael Casanova amb una ofrena floral a la seva tomba a Sant Boi de Llobregat. 

L’acte principal ha estat presidit pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell; i l’alcaldessa del municipi, Lluïsa Moret, i membres d’altres partits, com la número 2 del PSC a Barcelona, Eva Granados, i el portaveu d’ICV-EUiA al Congrés, Joan Coscubiela, entre d’altres. 

Aquest any ha destacat l’absència de les primeres espases dels partits amb motiu de l’inici de la campanya electoral aquesta passada nit. A l’exterior, algunes desenes de treballadors de Valeo i Inovyn-Solvay han fet sentir les seves protestes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here