A la línia Llobregat-Anoia, es doblarà la capacitat dels combois i a la Barcelona-Vallès la freqüència serà la d’un dia feiner no lectiu

Barcelona (ACN).- Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el seu servei divendres que amb motiu de la Diada amb la màxima oferta per facilitar el trasllat dels ciutadans al centre de Barcelona.

Així, la línia Barcelona-Vallès funcionarà amb freqüències de dia feiner no lectiu a totes les línies: S1 Terrassa, S2 Sabadell, S5 Rubí, S55 Universitat Autònoma, L6 Reina Elisenda i L7 Avinguda Tibidabo funcionarà amb freqüències de dia feiner no lectiu, i a la línia Llobregat-Anoia, els trens de les línies R5 Manresa, R6 Igualada, S4 Olesa de Montserrat i S33 Can Ros circularan en horari de dia feiner i doblaran la capacitat de la major part dels trens, passant dels 3 als 6 cotxes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here