Aquest cap de setmana té lloc el Trofeu de Plata de Vela 2015 del Club Nàutic de Castelldefels. Es tracta de la 49a Edició de la Regata de Catamarà i Patí de Vela que com ja és tradicional se celebra a mitjans del mes de setembre a la platja de la ciutat.

La competició està organitzada pel Club Nàutic de Castelldefels en col·laboració amb la Reial Federació Espanyola de Vela i la Federació Catalana de Vela. A la regata, que se celebra aquest cap de setmana, participaran el Club Garraf, el Club Marítim Castelldefels, el Club Marítim de Sitges i Club Nàutic Castelldefels.

Avui diumenge, 13 de setembre, l’inici de les proves serà a partir de les 12h i a continuació se celebrará un dinar amb els regatistes. Durant el lliurament de premis està prevista l’assistència de l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López Tagliafico, a partir de les 17.30 hores. 

El lliurament de premis té un caràcter simbòlic perquè des de fa dos anys es tracta d’una regata solidària. Tot el recaptat en el Trofeu de Plata 2015 es destinarà al Projecte benèfic Gambasse a Guinea Bissau.

El Trofeu Plata s’organitza des de fa 49 anys al club Nàutic de Castelldefels. L’any que ve aquest Trofeu de Plata compleix 50 anys i segons els organitzadors ” hi haurà tot un seguit d’activitats especials per commemorar els 50 anys de la seva existència al Club Nàutic de Castelldefels”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here