Els Diables Rojos i els Timbalers Rojos van organitzar aquest dissabte 12 de setembre el II Concurs de percussió de Sant Feliu, un certamen que van posar en marxa l’any passat amb motiu del 25è aniversari de la colla i que enguany ha repetit amb algunes novetats

Segons Marta Cerdán, cap de colla dels Timbalers, “davant la bona acollida de la primera edició que va ser tot un èxit, hem decidit repetir un altre cop i començar les activitats al matí per fer la festa més rodona”.

Així, la primera part de la festa es va iniciar a les 12 del migdia a la plaça del Vuit de Març amb un espectacle de màgia per als infants, que es va amenitzar amb un vermut. 

A partir de les 17.30 h va començar la cercavila de les colles participants en el concurs que va sortir de la plaça de la Vila per finalitzar a la plaça del Vuit de Març. En el concurs, que es va iniciar a les 18.30 h, hi van participar vuit colles. Entre els participants una colla local, Els Tronats, i altres que venen de Barcelona o d’arreu del Baix Llobregat com Cornellà o Esplugues i també de localitats de la resta de Catalunya com Vilassar de Mar, entre altres municipis. 

Els diferents grups van ocupar la plaça per torns per presentar la seva actuació estàtica. El jurat va seleccionar els tres millors grups que van competir en una segona ronda en què es va decidir la colla guanyadora i les que van rebre el segon i tercer premi. 

Els guanyadors del concurs van ser Tokem x Tu de Barcelona. El segon lloc va ser per els Drums d’Esplugues i finalment el podi el va tancar Kanaloa Batukada.

Després del concurs de percussió, la celebració va continuar amb un sopar per a les colles. A més, a partir de les 22.30 h hi va haver música en una festa oberta a tothom que va comptar amb l’actuació dels grups locals R3estiess i Mama-Pinya. 

Els Diables i els Timbalers Rojos de Sant Feliu apleguen actualment al voltant de 65 persones. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here