Dimecres dia 9 de setembre, es va activar  la nova pàgina web de Ràdio Sant Boi. L’estrena d’aquest nou canal de comunicació és el punt de partida d’una nova etapa de l’emissora municipal, que es dona a conèixer mitjançant l’eslògan “Ho deixaràs tot per escoltar-nos”. Avui dilluns dia 14 de setembre, es posarà en marxa una nova programació que inclou magazines de matí i tarda i retransmissions esportives en directe els caps de setmanaNova programació

El més destacat de la nova programació de Ràdio Sant Boi serà l’emissió del nou magazine matinal La república santboiana (els dies feiners, de 8 a 11 hores), a càrrec d’Amadeu Alemany. L’Associació Do It farà el magazine de tarda El momento inútil (de dilluns a dijous, de 18 a 20 hores), adreçat principalment a la gent jove. El programa Bogeria esportiva , conduït per Cecília Martínez, oferirà els diumenges l’actualitat esportiva del municipi i retransmissions dels diferents esdeveniments.

Nou web

Com a preludi de la nova temporada, Ràdio Sant Boi ha estrenat la seva pàgina web (radiosantboi.cat). Aquesta nova eina de comunicació i contacte amb l’audiència oferirà la possibilitat d’escoltar en directe la programació i recuperar els programes emesos mitjançant un servei de ràdio a la carta . El web, encara en fase de construcció, té un apartat dedicat a la informació local i un altre, a l’actualitat dels programes de l’emissora. També disposa d’una secció amb els blocs dels programes i amb accés a canals de comunicació en xarxa com Facebook, Twitter o Youtube.

Nova etapa

L’eslògan de la campanya anunciadora de la nova programació i del nou magazín matinal és “Ho deixaràs tot per escoltar-nos” . Aquest agost es va rodar a la plaça de l’Ajuntament un espot promocional del magazín “La república santboiana”, al qual es van sumar moltes persones de Sant Boi de manera voluntària. L’anunci es projectarà als cinemes Can Castellet i es difondrà a les xarxes socials. La campanya posa de relleu els valors de la nova etapa de la ràdio: útil, propera, participativa, innovadora i de qualitat.

Ràdio Sant Boi es pot escoltar als aparells de ràdio al 89.4 de la FM. L’altra forma de seguir la programació és a través d’Internet, fent servir l’enllaç disponible al nou web .

Graella de programació

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here