En un passeig informatiu per la ciutat de Gavà,  Rivera va alertar ahir que «el 28S poden haver-hi sorpreses»

Albert Rivera va criticar que «ningú sap que farà la llista de Podem i ICV respecte la independència». En aquest sentit, va reivindicar que Ciutadans és l’únic vot fiable davant «els separatistes i la corrupció».

El líder del partit taronja va destacar que Lluís Rabell «és independentista», recordant el seu vot doblement afirmatiu el 9N. Va alertar del «perill» de la proposta del cap de llista de Catalunya Sí Que es Pot (CSQP). Segons Rivera, Rabell pretendria formar un govern amb Junqueras de President, comptant amb la CUP, i va alertat que «seria pitjor que el que hi ha ara».

Rivera també va carregar contra el sobiranisme. Assegura que, durant els últims 35 anys, han alimentat un discurs en què calia donar explicacions «si havies vingut de la resta de l’Estat a buscar feina». Lamenta, també, que el PSC «hagi participat a l’hora de separar entre catalans bons i dolents».

Retreu a Junts Pel Sí el suport de Bildu

Rivera es va referir a les polèmiques paraules del dirigent taronja, Carlos Girauta, posteriors a la Diada, on ironitzava que «Mas i Junqueras passegessin els hereus de Batasuna per davant de l’Hipercor». No va desautoritzar Girauta i va recordar que «els de Bildu van venir a donar suport a la Meridiana i estan amb Junts Pel Sí». Va cridar la formació independentista i la candidatura de confluència a «aclarir» si Bildu és un aliat o no.

El líder de Ciutadans va afirmar que, si Junts Pel Sí treu els resultats que els atorguen les enquestes, «Mas hauria de dimitir», recordant que actualment la suma de forces independentistes supera els 74 escons. Per últim, va assegurar que «Mas no vol canviar la llei electoral actual, perquè sap que els perjudicats serien els separatistes».

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here