La 26a edició del Festival Altaveu va convocar al voltant de 9.000 persones als concerts programats a la plaça de l’Ajuntament, Cal Ninyo i els jardins de l’Ateneu Santboià. Aquesta xifra duplica el nombre de persones assistents a l’edició de 2014. El certamen ha comptat amb grans personalitats de l’escena musical i bandes amb un important atractiu

Al Festival han actuat noms reconeguts com Howe Gelb & M. Ward, Joan Miquel Oliver, Nacho Vegas, Christina Rosenvinge (a la foto), Dorian Wood, entre altres, i bandes amb ganxo popular com Sidonie. Aquesta varietat de registres i estils ha permès congregar una tipologia àmplia de públics, des del més especialitzat fins al més generalista.

Èxit també de la segona edició del Sant Boi Urban Dance, un espectacle de creació comunitària, barreja de danses urbanes i música hip hop, que va comptar amb la col·laboració de joves i escoles de dansa. L’edició d’enguany de l’Altaveu serà recordada també pel lliurament a Joan Manuel Serrat del Premi Altaveu a la Trajectòria Artística, que va tenir lloc el dia 9 a l’escenari de Can Massallera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here