Davant més de mig miler de persones, el líder d’IU Alberto Garzón va demanar des del Prat fer “pedagogia” per captar els abstencionistes i va apel·lar a la unitat popular sense mirar quin carnet té cadascú a la butxaca. Per altra banda, Gavà també va acollir un acte de la mateixa candidatura, en aquest cas amb el membre de Podemos, Pablo Echenique, l’ecosocialista Joan Herrera i de la candidata de Junts pel Sí, Núria Lozano, que va aplegar 250 persones

El cap de llista de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, va fer una crida al vot útil, dirigint-se directament als votants que tradicionalment voten socialista en eleccions estatals.

“Ara és necessari agrupar el vot, per tenir la força necessària de canvi”, va dir al Prat de Llobregat, històric ajuntament ecosocialista.

“Necessitem tots els vostres vots per fer possible el canvi, no demanem d’on ve cadascú, és important on anem”, va afegir.

En la mateixa línia es va expressar el dirigent d’IU, Alberto Garzón en el seu primer míting amb Catalunya Sí que es Pot. Va demanar aprofitar la campanya per fer “pedagogia” i va apel·lar a la unitat popular sense mirar quin carnet porta cadascú a la butxaca.

Catalunya Sí Que es Pot a Gavà celebra l’acte central de campanya amb Pablo Echenique, Joan Herrera i Núria Lozano amb un míting i una xocolatada al passeig Maragall

El Secretari General de Podemos Aragón, Pablo Echenique, va ser a Gavà aquest dimecres per donar suport a la candidatura, a les autonòmiques del 27 de setembre, de Catalunya Sí Que es Pot.

En un acte seguit per prop de 250 persones al passeig Maragall, i on també hi van intervenir Joan Herrera i Núria Lozano, Echenique va criticar amb duresa la manera de governar de Mas i Rajoy que s’han dedicat “a encendre la crispació entre els pobles pel seu propi benefici, per mantenir el seus privilegis, enlloc de cercar el diàleg i la fraternitat que és el que haurien de fer si fossin responsable” i va assegurar que ha estat una actitud “antidemocràtica”però a la vegada teatral “perquè fan veure que es barallen, com Pimpinela, però porten anys treballant plegats”.

Echenique aposta per “una reforma absoluta a Catalunya i per un govern, a Madrid, que escolti” i per a que “hi hagi un dret real a decidir-ho tot”.El líder de Podemos va criticar a Junts pel Sí en entendre que “el seu pla es redueix a un brindis al sol”, a C’s perquè “es limita a emmordassar la democràcia” i al PSC per la seva “perpètua indefinició”.

Pablo Echenique assegura que ells són “l’alternativa per acabar amb la llibertat de cartó pedra que ens volen vendre, i amb la corrupció i el saqueig de diners públics. Volem desbloquejar les tensions territorials i prioritzar els drets i les necessitats de la majoria, incloses les pimes i autònoms a Catalunya, que són els qui realment creen la riquesa”.

Joan Herrera, coordinador general d’ICV i diputat al Parlament, també va intervenir per demanar el vot per a Catalunya Sí Que es Pot assegurant que “mentre Mas divideix la gent per raó de classes, i C’s es presenta com la marca blanca del PP, nosaltres som els qui estem al costat de la gent del carrer i aspirem a donar la gran sorpresa per poder canviar-ho tot, superant la situació de bloqueig, i restablint una sanitat pública i una educació digna i de qualitat”

L’acte va comptar també amb la intervenció de Núria Lozano, la candidata número 17 per Barcelona, qui ha assegurat que “davant la situació d’emergència social només ens em sortirem amb més democràcia i llibertat,amb gent honesta, humil i amb idees clares, com Lluís Rabell com a president. Per aconseguir-ho, cal anar a votar massivament, i acabar amb la rapinya i la corrupció. Ja n’hi ha prou de sangoneres”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here