La capital del Baix Llobregat ha rebut el reconeixement de Vila Florida, guardó que premia la ciutat pel seu compromís amb els espais verds i la cura del medi ambient a través dels jardins i l’espai urbà

El moviment Viles Florides, impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), per fomentar la millora dels espais verds, va atorgar el 9 de setembre passat el premi en un acte que va tenir lloc a Sant Hilari Sacalm.

En concret, Sant Feliu va ser distingida amb tres flors d’honor sobre un total de cinc, màxima condecoració que en aquesta ocasió no va obtenir cap localitat. El jurat del concurs Viles Florides va destacar “la tasca de Sant Feliu en la millora de l’espai verd i el seu sosteniment”.

El guardó suposa també un reconeixement a la feina de l’Associació d’Amics de les Roses per la seva contribució especial al manteniment i la dinamització d’un espai tan significatiu per a la ciutat com és el parc del Roserar de Dot i de Camprubí, que té més de 400 varietats de roses.

Les millores en el parc Nadal, la implantació del sistema de rec per telegestió en més del 90% dels espais verds urbans, així com la recuperació constant de les zones verdes han estat altres aspectes que han permès a Sant Feliu aconseguir el reconeixement.

Aquesta ha estat la quarta edició del lliurament dels reconeixements Viles Florides, en què s’han guardonat 68 municipis. De la comarca del Baix Llobregat, només han participat en el certamen Martorell i Sant Feliu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here