El turisme de reunions a la comarca continua experimentat una important evolució, així com la presència en augment de tot un seguit d’empreses vinculades al sector MICE (Meetings, Incentives, Conventions i Events)

Per aquest motiu, s’ha editat una nova edició de la Guia Professional per a reunions del Baix Llobregat, amb la incorporació de nous espais i serveis, i posant en relleu la disposició de la comarca peracollir i oferir un servei de qualitat en la organització de congressos, convencions o qualsevol tipus de reunió o esdeveniment.

En aquesta nova edició, a més de donar-li una imatge més moderna i actual, s’ha editat en quatre idiomes, enlloc de tres, afegint així al català, castellà i anglès, el francès.

En definitiva, una guia práctica del Baix Llobregat com a destinació capaç d’oferir qualitat d’espais per a la celebració de qualsevol esdeveniment, i una oferta complementària after meeting i de serveis de primer ordre.

La guia es pot consultar en format on-line a través de l’enllaç:http://issuu.com/turismebaixllobregat/docs/meeting_planner_guide_baix_llobrega

Així mateix, tota la informació es pot consultar al web www.turismebaixllobregat.com/mice

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here