Dasoul, Antonio José i Hotel Cochambre, actuacions estelars de la Festa aquest cap de setmana
El Fanguet dóna el tret de sortida a la Festa Major d'Esplugues (emissió 'on line')

L‘entranyable personatge del Fanguet, que acompanya cada any els Reis Mags a la seva arribada a Esplugues, serà l’encarregat de fer el pregó de la Festa Major de Sant Mateu 2015, que tindrà lloc entre divendres 18 i dilluns 21 de setembre. El Pregó de Festa Major, que estarà precedit de l’habitual Seguici en què participen una desena d’entitats locals, està programat per a les 21 hores del dia 18, al balcó de l’Ajuntament.

El Fanguet, personatge molt conegut i estimat pels infants d’Esplugues, és l’escudeller que ajudava els seus pares al taller de ceràmica de l’antiga fàbrica Pujol i Bausis i que cada any ve amb els reis mags Melcior, Gaspar i Baltasar en un llarg viatge pel món i fins a Esplugues. Cada any, el veiem al campament dels patges reials al Museu de Can Tinturé i acompanyant els Reis de l’Orient a la cavalcada de la Nit de Reis que recorre els carrers d’Esplugues.

Com cada any, la Festa Major ve farcida d’activitats organitzades per les entitats i per l’Ajuntament. Els concerts que es faran a l’escenari del carrer Sant Antoni M. Claret correran a càrrec del cantant canari Dasoul, un dels artistes llatins revelació del darrer any; l’andalús Antonio José, guanyador del concurs La Voz 3; i la banda Hotel Cochambre, grup de versions que incorpora l’humor en el seu espectacle.

Enguany es farà també, per primer cop, una Festa Holi, festa intercultural d’inspiració hindú; es repetirà el Mercat ‘Esplugas City’; s’estrena l’espai Jocs i Tallers al Parc dels Torrents; i tindrà lloc la 22a Diada Castellera (amb Castellers de Sants, Capgrossos de Mataró i Castellers d’Esplugues), entre moltes altes activitats. El conjunt del programa el podeu veure en el següent link:

Festa Major Esplugues 2015

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here