En un míting a Sant Feliu de Llobregat, el president del comitè de govern d’Unió, Josep A. Duran i Lleida, s’ha mostrat convençut que el 28 de setembre Unió continuarà estant a Catalunya, “la sorpresa positiva d’aquestes eleccions té un nom:Unió i un cognom: Democràtica de Catalunya”

Duran ha dit també que no és bo que hi hagi eleccions anticipades, “el primer que hem de fer és garantir estabilitat i no convocar eleccions cada dos per tres en funció dels teus interessos”.

El líder d’Unió ha dit també que pasi el que pasi el 27S “en aquest país hi haurà un desgavell i moltes coses a refer, per tant nosaltres serem imprescindibles per ocupar un espai polític”.

Duran ha fet també una crida al votant tradicional de CiU: “la resposta del votant de tota la vida de CiU passa per votar Unió”. Pel que fa a les paraules del president de l’ANC que ahir demanava no mirar TV3 i el pronunciament de les patronals bancàries Duran ha dit: “aquest és el país que volem construir? ens han de dir quina televisió hem de mirar o a quin banc hem de portar els diners?”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here