La número 2 de la candidatura, Anna Gabriel, creu que “el país desbordarà el pacte de Junts pel Sí”

Gavà (ACN).- La número dos de la llista de la CUP per al 27-S, Anna Gabriel, ha advertit a Junts pel Sí que “hauran de donar explicacions si fan descarrilar el procés perquè volen posar al capdavant Artur Mas”.

Segons Gabriel, “no entenem perquè en aquest moment d’excepcionalitat estant insistint en el fet que només una persona sigui el que pot fer trontollar el procés” i creu que “el país desbordarà el pacte de Junts pel Sí”.

La candidata de la CUP respon així a les declaracions d’Artur Mas en una entrevista a l’ARA TV, en què ha criticat les condicions de la CUP a un govern de Junts pel Sí i a la seva possible investidura. Gabriel ha participat aquest diumenge en un míting a Gavà acompanyada per Isabel Vallet.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here