Jürgen Stackmann ha qualificat ”d’hipotètica” la situació d’independència però ha reconegut que estaran atents als resultats de diumenge

Barcelona (ACN).- El president de SEAT, Jürgen Stackmann, ha defensat ”l’estabilitat” com a peça “clau” per a l’èxit dels plans de la companyia, dels negocis globals com el de l’automoció, i per les inversions previstes de cara al futur al país, després d’una conferència que ha pronunciat a ESADE sobre la marca i l’expansió de l’empresa. 

Stackmann considera que el procés l’han de resoldre ”polítics i ciutadans” de Catalunya, perquè com a empresa de negocis ”no es posen en política” però ha recordat que la seva posició és ”clara i no ha canviat”. 

Stackmann ha reconegut que estaran atents als resultats electorals del cap de setmana i ha qualificat ”d’hipotètica” una eventual independència.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here