Com ja ve sent habitual, La Festa Major del Prat pot seguir-se des d’espais ben diferents.

A més de les xarxes socials de la festa: La pàgina de facebook, l’etiqueta #FmElPrat a twitter i a instagram, etc. Des de fa uns anys la Festa Major arriba amb una aplicació mòbil que ens permet accedir a tota la informació actualitzada de la Festa Major.
Per instal·lar-la al vostre telèfon mòbil només cal que obriu l’explorador, cerqueu http://m.festamajor.elprat.cat i arrossegueu la pàgina a la pantalla d’inici del vostre dispositiu.
Amb l’aplicació a més de consultar els actes de la Festa Major per tipus, per espai o per dia, també podreu escoltar les noves versions de la Sardana de la Festa Major, accedir a les xarxes socials de la festa, consultar el concurs #ClicPrat i accedir a informació dels restaurants d’ElPrat degusta’l.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here