Un cop més la Cursa de Sant Miquel ha esdevingut un gran èxit de participació. Més de 2.000 persones han participat en les curses de 10.000, 3.500 i 1.400 metres en un ambient festiu i popular. Per tercer any consecutiu, part dels diners recaptats en la cursa de 10 quilòmetres es destinaran a finançar beques per la pràctica esportivaLa cursa de Sant Miquel va tornar a treure a centenars de persones al carrer per córrer pels carrers i els camins de Molins de Rei. Les bones condicions climatològiques i les facilitats organitzatives van permetre que la celebració de la cursa fos un èxit de participació. 

El guanyador de la cursa dels 10.000 metres va ser Carles Montllor Vegas, del club Castillejo & Caceres, amb un temps de 33 minuts i 42 segons. Quant a la categoria femenina, la victòria va ser per Arantxa Suau, amb una marca de 41 minuts i 27 segons.

Pel què fa al recorregut curt, de 3’5 quilòmetres, el vencedor va ser Marc Pascual Roig, de l’Associació Esportiva Molins, que va emprar un temps de 10 minuts i 35 segons. Es dóna la circumstància que el segon i el tercer lloc del podi el van ocupar els seus germans Oriol i Roger. En la categoria femenina, la guanyadora va ser Aduae Sondui.

Els resultats d’aquestes dues curses es poden consultar en el següent enllaç: http://xipgroc.cat/ca/curses/molinsrei2015/10k/resultats-provisionals

Pel què fa a la cursa infantil de 1.400 metres, i com ja és habitual, va registrar una gran participació de nens i nenes de la vila.

Aquest és el tercer any que part dels diners recaptats a la cursa de 10 quilòmetres es destinen a finançar beques perquè els nens i nenes de famílies amb menys recursos puguin fer esport a les entitats locals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here