La companyia manté l’aposta per la fàbrica de Seat a Martorell i l’afer no afectarà la inversió anunciada de 3.300 MEUR
Martorell (ACN).- “Assegurar la confiança dels nostres clients i de tota la societat és i seguirà sent de màxima importància. Per això volem traslladar la més sincera disculpa per haver abusat de la seva confiança”. 

Volkswagen ha dement així perdó pel cas dels motors manipulats i reitera que “treballa amb la màxima urgència per esclarir les irregularitats”. La companyia està a l’espera de poder fer inventari de les marques i models afectats i diu que assumirà “tota la responsabilitat i els costos derivats de les mesures que calgui aplicar”. 

D’altra banda, des de la filial Seat afirmen que l’afer no afectarà els plans d’inversió a la planta de Martorell, que són de 3.300 MEUR durant els pròxims cinc anys.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here