El dimecres 30 de setembre (21.30h) es farà l’espectacle ‘Gastrònoms: una història imprevista’, a càrrec de la Cia. Tramateatre i està inclosa en la programació ‘Racons del Vimart’ inclosa a la Festa del Roser.

Una adaptació de l’obra de teatre de Roald Dahl en format de sopar a l’Aqqua restaurant que servirà per descobrir la procedència dels vins. Aquesta activitat té un cost de 25 euros i les reserves es poden adquirir fins el 28 de setembre.
Prop d’una setantena de comensals, dels quals vuit són actors, seran testimonis de l’espectacle ‘Gastrònoms: una història imprevista’. Carme Paltor, directora de l’espectacle, explica que “és un sopar on els espectadors participen de la conversa d’uns personatges que són asseguts a taula. És un repte entre dues persones a partir d’un vi determinat i com acaba, com diu el relat, una història imprevista”.

Comença amb un brindis

Just quan acaba el segon plat, un dels comensals que és actor, s’aixeca per fer un brindis i aquí comença l’espectacle. Paltor apunta que “en cap moment l’espectador es pensa quan comença. És un repte sobretot quan hi ha dues persones que es discuteixen i la gent vol saber com acabarà allò”.

L’obra té una durada de vint minuts. Un cop descoberta la intriga, el sopar continua, se serveixen els postres i actors i espectadors tenen ocasió de comentar l’obra i el resultat. Paltor comenta que “era un espectacle preparat per a unes trenta persones però un dia va sorgir la possibilitat de fer-ho en un restaurant, vam fer proves i, evidentment, funciona perquè es crea un gran ambient”.

Les reserves es poden adquirir a l’Aqqua restaurant al telèfon 937 743 531 o bé al correu electrònic aqquamartorell@hotmail.com fins el 28 de setembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here