Com cada dissabte, el ritme de les propostes diverses que han composat aquesta nit a la carpa, han fet que la gent i l’ambient fos molt canviant durant la nit. De les famílies que han vingut a gaudir el multitudinari concert de la Rosario fins els més nocturns que han arribat amb la cercavila passades les dues de la matinada

Un cop obert l’accés al públic ràpidament la carpa s’ha anat omplint de gent de totes les edats amb ganes de gaudir, ballar i cantar amb Rosario. I és que és un dels noms referents de la música espanyola, no només pels seus grans hits sinó perquè el seu directe està ben treballat i és energia i entrega en estat pur. Rosario i els músics que l’acompanyen ho donen tot damunt de l’escenari. I així hem pogut ballar i gaudir amb grans cançons amb un recinte que en cap edició anterior havia acollit tanta gent i tant entregada al ritme dels seus temes i de cançons de la nissaga Flores que ha fet del seu concert, un dels concerts a recordar per la Festa Major

Luís Bersunses Dj ha estat l’encarregat de fer la sessió d’enllaç entre Rosario i Seguridad Social. Aquest Dj de la ciutat, en un moment àlgid de la seva carrera ens ha ofert una sessió fresca en què ha interactuat i animat sense parar al nombrós públic que encara tenia ganes de més a la carpa. Un Dj capaç de moure a les masses i de mantenir la tensió i l’entusiasme a la RENFE parlant i esperonant a la gent que el responia amb ganes.

Seguridad Social han entrat a l’escenari amb una energia per part del públic impressionant. Hi ha una generació que ha ballat una i altra nit els grans hits d’aquesta banda i aquestes connexions emocionals amb algunes cançons aconsegueixen un ambient immillorable per al concert.

La Banda del Coche Rojo és, probablement, una de les millors bandes de versions amb el directe més fresc, contundent i afinat de casa nostra. Segurament per això no paren de donar voltes per la geografia catalana fent ballar totes les places de viles i ciutats. I aquí no ha estat diferent! La gent més jove ha anat ocupant la carpa i fent-se lloc a cop de malucs… i és que fins i tot han trobat un voluntari per passar per la improvisada perruqueria que han creat a l’escenari.

Crònica per http://festamajor.elprat.cat/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here