La cursa de La Sansi de Sant Feliu, coneguda també com Cursa Popular Ciutat de les Roses, tindrà en la quarta edició que se celebrarà el 8 de novembre un doble esperit: esportiu i solidari. L’esdeveniment, organitzat pel Club La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament, s’ha adherit a la “Taula de suport a la població refugiada”, òrgan impulsat per l’Ajuntament amb la voluntat de coordinar amb el teixit social les accions de suport a les persones refugiades que fugen de la guerra civil a Síria i dels conflictes armats que s’estan produint a països de la Mediterrània. 
Precisament aquest dijous 24 de setembre, la regidora d’Esports, Lourdes Borrell, el president del Club La Sansi, Josep Lluís Blanco, i l’exjugador d’handbol i entrenador del Club Handbol Sant Llorenç, Andrei Xepkin, van acordar dur a terme diferents accions en el marc de la cursa per col·laborar amb la població refugiada.

Les inscripcions per participar en la 4a Sansi ja estan obertes i es poden fer a www.lasansisantfeliu.com. En l’edició d’enguany, que s’iniciarà a les 11 h del matí del diumenge 8 de novembre, els atletes podran escollir entre dos recorreguts, de 5 o 10 quilòmetres, en un circuit que passa pel centre de la ciutat. Pels infants hi ha previst organitzar diferents proves a partir de les 10 h a la pista d’atletisme del camp de Les Grases.

La previsió dels organitzadors és que participin en l’esdeveniment esportiu al voltant de 1.200 persones. 

Més informació: www.lasansisantfeliu.com 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here