Es posen a la venda abonaments per a diversos espectacles que permeten un estalvi de fins al 30%

Durant tot el mes de setembre ja hi ha hagut espectacles de teatre familiar a diferents parcs i places de Cornellà els diumenges al migdia. I aquesta setmana comencen els espectacles de sala de la programació Cultura en Família: serà a la sala Ramon Romagosa, el 4 d’octubre a partir de les 12.30h, i l’obra ‘Un somni és (Rínxols d’Or)’, a càrrec de la Cia. Teatre Imaginari. Es un espectacle recomanat per a infants a partir de 3 anys i l’entrada costa 6 euros.

L’Ajuntament de Cornellà ofereix diversos descomptes per als espectacles de sala de la programació Cultura en Família: comprant l’entrada anticipadament, s’obté un 10% de descompte, i un 20% addicional acreditant tenir el Carnet Jove, carnet de la Xarxa de Biblioteques, tarja Rosa, entre d’altres (consulteu tots els detalls AQUÍ). A més, també es pot adquirir un abonament per a diversos espectacles, que pot suposar fins a un 30% de descompte. Aconseguiu més informació a la web indicada o contactant amb el departament de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà. al telèfon 93 377 99 11 (ext. 1462).

La programació de sala té com a escenaris la sala Ramon Romagosa i l’Auditori de Sant Ildefons. Altres espectacles previstos durant aquesta tardor són ‘Mans’ (8 de novembre), ‘Carretó de contes (15 de novembre), ‘Les Supertietes’ (29 de novembre), ‘Les princeses també es tiren pets’ (12 de desembre) i ‘Trinco trinco’ (20 de desembre).

Programació Cornellà Escena

També durant el mes d’octubre s’enceta la programació municipal de teatre i música Cornellà Escena per a aquesta tardor. Hi destaquen les actuacions de David Carabén (17 d’octubre), l’obra ‘4 Herman@s’ (31 d’octubre), Egon Soda (7 de novembre), ‘Idiota’ (15 de novembre), ‘El llarg dinar de Nadal’ (13 de desembre) i D’Callaos (19 de desembre). A la web també es pot comprar l’entrada anticipadament i obtenir descomptes per abonaments de diversos espectacles. I recordeu que podeu estar al dia de totes aquestes programacions de música, teatre i teatre familiar consultant la web www.queferacornella.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here