Els Bombers de la Generalitat han extingit el foc que s’ha declarat aquesta tarda (16.45h) a la zona verda que limita el carrer Muntanya, les pistes esportives l’escola Els Convents i la tanca de l’autopista AP-7

El foc ha cremat 500 metre lineals de brossa i matolls. La causa podria haver estat una cigarreta llençada des de l’autopista, segons Bombers.

A l’extinció hi ha intervingut set unitats i un helicòpter de Bombers de la Generalitat, tres patrulles de la Policia Local , dues patrulles de trànsit dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Casasayas, ha explicat que “la Policia Local ha comunicat amb el servei d’autopistes per informar-los de l’afectació en la visibilitat dels usuaris”.

A requeriment del responsable dels Bombers de la Generalitat, s’ha desallotjat la pista poliesportiva d’Els Convents i la zona de vianants i curiosos per evitar problemes amb el fum.

“En cap moment hi ha hagut risc per les persones o els habitatges. Per facilitar l’accés i les tasques d’extinció ha estat necessari restringir l’accés als carrers Muntanya , Torrent de Rosanes i Vicenç Ros, generant alguna retenció per la coincidència amb les sortides escolars”, ha afirmat Casasayas.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here