Els vehicles s’han fabricat a Martorell i a tres plantes més d’Europa i s’han venut arreu del món

Martorell (ACN).- SEAT ha equipat un total de 700.000 vehicles amb els motors dièsel EA189, molts dels quals incorporen el software dissenyat per manipular els nivells d’emissions de gasos contaminants, tal com han confirmat fonts de la companyia a l’ACN.

Aquests vehicles, fabricats a Martorell i a tres plantes més arreu d’Europa, han estat comercialitzats arreu del món i actualment SEAT està determinant quants se n’han venut a cada mercat.

Les mateixes fonts han explicat que “en els propers dies” es coneixerà quins models són els afectats i quins anys es van fabricar. La companyia assegura que es posarà en contacte amb els clients per estudiar “cas per cas” els vehicles afectats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here