En l’actualitat, uns 3.000 abonats gaudeixen de les instal·lacions que ha incrementat en un 85% el nombre de les seves activitats convertint-se en tot un referent social i esportiu

El Parc Esportiu Llobregat, més popularitzat com a PELL, compleix deu anys el proper mes
gener. Per commemorar l’aniversari s’han programat també deu actes centrals, simbolitzant un per any, convidant a la ciutadania a gaudir d’aquest ampli ventall d’activitats de caire festiu però amb l’esport i la salut com a rerefons. Aquesta setmana es dóna llum verda a la programació que s’allargarà fins al juny, una proposta oberta a tothom, solidària, participativa, cultural i esportiva.

Per què al llarg d’aquests anys el PELL s’ha convertit en un centre neuràlgic, una instal·lació clau per a la ciutat, en punt de trobada, amb una oferta que va més enllà de les disciplines esportives.

En l’actualitat és un centre d’oci i de lleure, a l’abast de tothom, per què el “PELL és de tots”,
lema insígnia del desè aniversari.

Dissenyat pel prestigiós arquitecte portuguès Álvaro Siza, l’edifici ocupa més de 40.000 metres quadrats de superfície en els quals alberga un gran pavelló adaptable a diferents activitats, piscina coberta i exterior, sales de fitness, vestuaris, dutxes, zona de SPA, etc. El Centre Cívic i la Lodoteca acaben de completar l’oferta donant-li sentit com a centre d’esport, cultura i oci al servei de la ciutadania.

Va obrir les seves portes en gener de 2006 i a partir de juliol de 2009 va ser quan l’empresa municipal de promoció econòmica (ara Procornellà) es va fer càrrec de la seva gestió. En els sis anys de gestió municipal s’ha incrementat en un 85% el número d’activitats adreçades als seus abonats.

En l’actualitat el PELL rep la visita de més de 3.000 socis que gaudeixen a diari d’una oferta transversal amb propostes adaptables per a totes les edats i disciplines.

Exposicions, solidaritat, actes populars, cultura i esport marquen el desè aniversari

El programa d’activitats amb motiu del desè aniversari s’inicia a partir d’aquesta setmana amb dues exposicions històriques: una sobre la construcció de l’edifici i l’altra exhibeix un resum dels actes que s’han dut a terme en aquests deu anys.

A partir d’aquest moment es procediran una
successió d’esdeveniments fins el mes de juny amb activitats lúdiques, esportives, culturals i
solidàries a l’abast de tothom.

Programa d’activitats desè aniversari
 Octubre: exposicions sobre la història del PELL al hall del centre
 17 d’ocubre: Pink Zumba en favor de la lluita contra el càncer de mama
 29, 30 i 31 d’octubre: Castanyada i Halloween especial
 Setmana del 14 de desembre: actes commemoratius amb masterclass especials
 16 de gener: Jornada solidària d’Spinning en favor de Creu Roja
 6 de febrer: especial Carnestoltes desè aniversari amb Zumba-Party
 Març: Cornellà es mou. Repte Fitness 2016
 Del 18 al 24 d’abril: V aniversari del Centre Cívic i de la Ludoteca
 21 de maig: VI Cross Popular Corpus 2016
 18 de juny: cloenda desè aniversari amb Festa Tropical i Aiguagym

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here