El major esdeveniment de simulació aèria i cultura aeronàutica d’Espanya torna per quart any consecutiu al campus de la UPCLa UPC de Castelldefels (EETAC) acull aquest cap de setmana del 3 i 4 d’octubre una nova edició del BCN AirSim Meeting que comptarà amb activitats, tallers i conferències per a tots els públics. L’entrada a l’esdeveniment és totalment gratuïta, oberta al públic i sense necessitat d’inscripció

El BCN AirSim Meeting, organitzat des de 2011 per joves estudiants i emprenedors de la facultat, ha aconseguit posicionar-se com el major esdeveniment de simulació aèria i cultura aeronàutica d’Espanya així com un gran referent del sector a Europa. 

L’edició de 2014 va reunir més de 2.500 persones en un únic cap de setmana gràcies al suport de més de 25 patrocinadors que van ajudar a dur a terme més de 70 activitats.

Castelldefels va veure néixer el 2011 un esdeveniment que ha crescut molt més enllà del que esperaven els seus fundadors i entitats organitzadores (AEAC, Aerocultura i IVAO en aquest 2015). 

“La ciutat no va ser escollida a l’atzar i és que la seva Escola d’Enginyeria de Telecomunicacions i Aeronavegació (EETAC – UPC) és un niu d’idees i creativitat amb què els estudiants desenvolupen múltiples projectes”, expliquen des de l’organització. 

La situació de Castelldefels, pròxima a l’aeroport de Barcelona, ha afavorit també la instal·lació d’empreses del sector que contribueixen activament al BCN AirSim Meeting.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here