Els dies 2, 3 i 4 d’octubre arriba una nova edició de Barrejant , la trobada de la solidaritat de Sant Boi. En aquesta ocasió la trobada té com a lema Els drets humans no tenen fronteres, tot seguint l’estela del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, promogut per 16 ajuntaments catalans, que ha convidat sis activistes que treballen en aquest camp

Defensa dels Drets Humans

La inauguració de Barrejant està prevista el dia 2, a les 19 h, a Can Massallera, amb l’assistència de Pedro Pantoja i Helena Maleno, dues persones que treballen per la defensa dels drets humans a Mèxic i Marroc, respectivament.

L’edició d’enguany dedicarà una atenció especial a les dones. Així, està programada la taula rodona Dones i drets humans: una lluita sense fronteres (dia 3, 19 h, L’Olivera), en què participaran les activistes Yolanda Oquelí (Guatemala), Maryam al Khawaja (Bahrain) i Ruth Mumbi (Kènia).

Fira renovada

La novetat més destacada és el nou disseny que tindrà la Fira d’entitats a la plaça de Teresa Valls i Diví, en la qual participen les diverses associacions de cooperació que treballen a la ciutat.

Activitats solidàries i concerts de qualitat

El programa inclou una vintena d’activitats: xerrades, concerts, jocs infantils, mercats solidaris…

El sopar de la cooperació i la solidaritat, el mercat de segona mà i les actuacions musicals dels grup francès Radio Babel Marseille i la cantant guineana Nakani Kanté són algunes de les activitats més significatives.

La cloenda del Barrejant arribarà el dia 4, a les 12.30 h, a la plaça de Teresa Valls i Diví, on els nens i les nenes de les escoles de la ciutat seran convocats perquè “puguin” al tren dels drets humans.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here