Aquest cap de setmana comencen els actes previs a la celebració de la Festa de Tardor de Sant Feliu de Llobregat, que concentrarà el gruix de les activitats del dijous 8 al dilluns 12 d’octubre. Música, titelles i l’assaig del seguici són alguns dels actes programats per escalfar els motors de la Festa que dóna la benvinguda a la tardor

El divendres 2, a les 17.30 h, tindrà lloc la inauguració de la reforma de la plaça de Catalunya. Més tard, a les 20 h, s’obrirà al públic l’exposició de ceràmiques d’Alberto Lozano al Palau Falguera. La jornada inclou també el concert “Frank Sinatra 100 anys”, amb Bruno Oro i la Vicens Martín Dream Big Band, que es farà a la Sala Ibèria en el marc del Cicle Contrabaix.

El dissabte 3, a les 12.30 h, s’inaugurarà la remodelació del parc del Llobregat. Ja a la tarda, la plaça de Francesc Macià acollirà la Festa Anual de l’associació Asprodis, amb ball i música per a tothom.

El diumenge 4, de 10 a 15 h, la plaça de la Vila s’omplirà de parades amb motiu de la celebració d’una nova edició del “Comerç al carrer!”, el mercat organitzat pel Consorci de Comerç de Sant Feliu. Al voltant de 40 comerços posaran a la venda tot tipus de productes a bon preu per posar fi a la temporada de rebaixes d’estiu.

El mateix diumenge, a les 11 h, es farà l’assaig general del seguici a la plaça de Lluís Companys, on també es podran comprar barrets, mocadors, ulles i figures de les colles de la Festa de Tardor.

A les 12 h, la Companyia El Cau de l’Unicorn presenta l’espectacle musical de titelles “La Via Làctia” al Centre Parroquial, en el marc del 33è Cicle d’Espectacles Familiars de la Xarxa. Un altre dels plats forts de la jornada serà el concert “Pavarotti, la voz inmortal”, amb el tenor Carlos Muñoz del que es podrà gaudir a l’Auditori del Palau Falguera.

Torna l’oferta del ‘Canya Sant Feliu’

Per cinquè any consecutiu, la Festa de Tardor repeteix la campanya ‘Canya Sant Feliu’. La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament amb el suport del Consorci de Comerç, compta enguany amb la participació d’una cinquantena de bars i restaurants de la ciutat. Tots els locals adherits a la campanya ofereixen del 2 al 12 d’octubre una canya de cervesa i una tapa per només 1,50 €.

L’objectiu és promoure el consum als establiments de restauració de la ciutat durant els dies de la Festa de Tardor, i alhora oferir una opció econòmica als ciutadans i ciutadanes perquè puguin gaudir de la celebració al carrer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here