Només a la Travessa Ciclista a Montserrat hi participaran 1.200 ciclistes d’arreu de Catalunya, mentre que a la Cursa Entreponts s’espera la participació de 300 corredors i corredores

Sant Joan Despí celebrarà aquest cap de semana dos esdeveniments esportius multitudinaris: la Travessa Ciclista a Montserrat i la Cursa Atlètica Entreponts. La XX edició de la Travessa Ciclista a Montserrat, que comptarà amb 1.200 aficionats a la bicicleta, sortirà el 4 d’octubre, a les 8 hores, des l’exterior del poliesportiu Salvador Gimeno.

Un any més, aquesta sortida en BTT no competitiva, ha batut el rècord d’inscripcions: el dia 8 de setembre ja s’havien exhaurit les 1.100 inscripcions que es podien fer ‘on line’ i poc després les 100 restants que es podien formalitzar a la seu del Club Ciclista Sant Joan Despí, entitat organitzadora. Aquesta travessa, de 73 kilòmetres per pistes i camins de muntanya, atreu a aficionats a la bicicleta d’arreu de Catalunya, molts dels quals l’utilitzen com a entrenament.

La Cursa Entreponts, enguany més festiva i familiar

D’altra banda, el dissabte 3 d’octubre, es disputarà la segona edició de la Cursa Entreponts. Enguany, el Club Atletisme Despí vol donar-li un caire més festiu i l’ha batejat com ‘Cursa Entreponts Fluor Run’. Els participants hauran de portar una llum frontal -com a novetat també, es disputa de nit- i tindran la possibilitat de pintar-se la cara amb pintura fluorescent.

L’idea dels organitzadors és que sigui una festa de colors, per la qual cosa s’habilitaran diferents punts on els membres del club s’encarregaran de pintar als participants que així ho desitgin. A més de les proves disputades a la primera edició de 5 i 10 km, enguany s’incorpora una cursa de 5 km. en què la meitat del recorregut es farà corrent i l’altre caminant.

A les 21.30 hores es donarà la sortida a la cursa de 5 km, cinc minuts més tard a la de còrrer i caminar -per a totes les edats-, i a les 22.30 hores la cursa de 10 km. Les sortides i arribades es faran des de l’exterior del poliesportiu Salvador Gimeno. Els organitzadors esperen la participació d’aproximadament 300 corredors i corredores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here