Avui dissabte 3 i diumenge 4 d’octubre, la rambla Josep Maria Jujol es converteix en l’aparador del ric teixit associatiu que hi ha a Sant Joan Despí. Tallers, exposicions, jocs, espais solidaris, espectacles… són algunes de les propostes d’aquesta cita que se celebra cada dos anys

Aquest cap de setmana, Sant Joan Despí té una cita amb el món associatiu local. Els dies 3 i 4 d’octubre la rambla Josep Maria Jujol es convertirà en un gran aparador de les activitats i propostes de les 64 entitats que participen en la XII edició de la Diada d’Entitats.

Dos dies per participar en tallers; aprendre a construir instruments musicals; conscienciar-nos en l’espai solidari… i, sobretot, una oportunitat única per passejar i veure in situ la feina d’un bon grapat d’entitats santjoanenques.

Aquest any les noves tecnologies tornaran a ser les grans aliades de la ciutadania per no perdre’s cap activitat. Els ciutadans podran seguir el dia a dia de la Diada a través del web www.diada.despientitats.cat des de la qual podrem accedir a les activitats, veure el directori d’entitats, els espectacles programats, participar-hi a les xarxes socials, etc.

La cooperació tindrà un lloc propi a l’espai solidari que aquest any ens proposa “destruir murs per construir la pau”. Aquí podrem veure com els murs que hi ha arreu del món impedeixen a moltes persones viure amb dignitat.

La solidaritat també hi serà present al punt de recollida d’aliments de la Taula d’Atenció Social. La música, la dansa i el ball també tindran un espai propi a la Diada d’Entitats, a l’escenari ubicat a la plaça del Sol Solet.

Nit de degustació al mercat del Centre

Coincidint amb aquesta celebració, el mercat del Centre, farà el dissabte 3 d’octubre, de 20 a 24 hores, una Nit de Degustació on la clientela podrà tastar els plats preparats pels paradistes i una beguda al preu de 2 euros.

Una manera d’implicar el comerç local en les activitats de ciutat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here