Els usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona poden accedir a un nou recurs electrònic de música. Es tracta de Naxos Music Library, que inclou un repertori de més de 100.000 CD i 1,5 milions de talls musicals de tots els gèneres, especialment de música clàssica

De cada disc s’ofereix la portada, l’índex detallat de totes les peces, notes i comentaris, biografies… També s’inclouen llibres i sinopsis de més de 700 òperes i biografies d’artistes i compositors. Cada mes s’hi incorporen nous títols.

Per accedir-hi, cal anar a El meu compte del Catàleg Aladí o bé a l’apartat Selecció de webs i bases de dades de la Biblioteca Virtual. L’usuari s’haurà de validar amb el número de carnet de la biblioteca i la contrasenya de El meu compte del Catàleg Aladí.

Aquesta iniciativa per escoltar música se suma a una altra novetat recent, que és la de poder escoltar els àlbums que són novetat a les biblioteques a través d’un enllaç al Catàleg Aladí cap a plataformes d’streaming gratuït com Bandcamp, Spotify o Deezer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here