Sant Feliu ha participat en la tercera edició de les Jornades Paneuropees d’Educació Ambiental cap a la Sostenibilitat celebrades a Barcelona els dies 1 i 2 d’octubre.
L’esdeveniment, organitzat en el marc de la presidència de Catalunya de la Xarxa de Cooperació Regional els Quatre Motors per a Europa i amb el suport del Secretariat del Congrés Mundial d’Educació Ambiental, pretén ser un fòrum de discussió entre institucions europees, governs, societat civil i grups d’interès en educació ambiental amb l’objectiu de conèixer projectes d’altres països i cercar col·laboracions internacionals.

Les dues edicions anteriors es van fer a Lió l’any 2013 i a Bergamos el 2014.

Sant Feliu hi va participar amb una ponència per donar a conèixer el projecte “Tinguem cura del planeta” en el qual participen diverses escoles del municipi des de fa diversos anys. A través d’aquest projecte els centre escolars reflexionen sobre la crisi social i ambiental que pateix el planeta i fan propostes per millorar-lo. 

Cada any es fan espais de debat a través de conferències autonòmiques i estatals on els nois i noies intercanvien les experiències que han dut a terme en els seus centres educatius.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here