La ciutat participa, simultàniament amb Barcelona, en aquest festival que obrirà, els dies 24 i 25 d’octubre, nombrosos espais de la ciutat on es faran visites guiades. L’Ajuntament demana a la població que s’involucri com a voluntaris en aquest esdeveniment que obrirà a la població espais com la Ciutat Esportiva Joan Gamper, la Torre Jujol, la Torre de l’Aigua d’ATLL o els estudis de TV3

Sant Joan Despí serà aquest any la ciutat convidada del festival d’arquitectura 48H Open House BCN que se celebrarà a la capital catalana els dies 24 i 25 d’octubre.

Aquesta iniciativa, impulsada per l’associació 48h Open House Barcelona, convida la ciutadania a fer visites guiades durant un
cap de setmana per descobrir el patrimoni modernista i altres espais d’interès, alguns dels quals no s’obren el públic habitualment com els estudis de TV3, l’Ermita del Bon Viatge, Can Po Cardona, la Fàbrica de Cartró de les Begudes, la Ciutat Esportiva del FC Barcelona, etc.

El 48H Open House BCN se celebrarà de manera simultània a Barcelona i Sant Joan Despí. La primera edició d’aquest festival
es va celebrar l’any 1992 a Londres i des de llavors s’han anat afegint altres ciutats com Nova York, Dublin o Tel Aviv.

Es busquen voluntaris

Així, durant aquestes dues jornades es faran visites a aquests espais i, a més a més, es faran itineraris modernistes per complementar aquest intens cap de setmana. Per organitzar les visites l’Ajuntament demana la col·laboració de la ciutadania que pot participar com a voluntaris.

Els ciutadans es poden inscriure al web www.48hopenhousebarcelona.org o bé demanar més informació
al Centre Jujol-Can Negre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here