La direcció defensa els acomiadaments al·legant que l’evolució del mercat “requereix que l’empresa es mantingui competitiva pel bé dels empleats”

Martorell (ACN).- La direcció de Cargill ha sortit al pas de les acusacions fetes pel comitè d’empresa de la planta de Martorell (Baix Llobregat), qui denunciava que s’estaven cometent desenes d’acomiadaments il·legals per una constant externalització i reestructuració de departaments.

En un comunicat, Cargill assegura que “sempre compleix amb els requisits legals” i justifica els acomiadaments explicant que l’evolució del mercat comporta que l’empresa “es mantingui competitiva pel bé dels empleats”.audemars piguet replica watches

En aquest sentit, afegeix que les decisions mai s’han pres “a la lleugera” i defensa que sempre han tingut presents les “fortes arrels” de la companyia a l’estat, les quals sempre han procurat mantenir.
www.apwatchreplica.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here