L’Audiència de Barcelona havia condemnat a deu anys de presó els empresaris i a sis els comandaments policials, però el TS les ha deixat en tres anys de presó i mesos d’inhabilitació. L’Ajuntament de Castelldefels assegura que “respecta la sentència del Tribunal Suprem” però recorda que l’ordenança de Civisme i de l’Ús de l’Espai Públic de la localitat impedeix que puguin obrir establiments dedicats a la prostitució

El Tribunal Suprem (TS) ha rebaixat substancialment les penes als empresaris dels prostíbuls Riviera i Saratoga de Castelldefels (Baix Llobregat) i als policies implicats en una trama de corrupció. L’Audiència de Barcelona havia imposat penes de fins a deu anys i mig de presó per als responsables dels clubs per explotar sexualment desenes de dones,tagheuerrep i penes de fins a sis anys de presó per als responsables policials que es van deixar subornar per no fer inspeccions d’estrangeria a canvi de diners i regals luxosos. Ara però, les penes més altes han quedat en tres anys i mig com a màxim per als empresaris i diversos mesos d’inhabilitació per als màxims comandaments policials.

L’Ajuntament de Castelldefels ha expressat eñ seu absolut respecte a la decisió del Tribunal Suprem de rebaixar les penes a les persones que van ser condemnades per la secció novena de l’Audiència de Barcelona el maig de 2014 en el judici dels prostíbuls Riviera i Saratoga així com de suspendre la clausura d’aquests dos locals. Cal recordar que es tracta d’un cas en que l’Ajuntament no es troba implicat,tag heuer replica però que fa referència a una problemàtica que va generar una gran conflictivitat en la ciutat en els últims anys.
Ambdós locals van ser clausurats per l’Ajuntament el 2014, en base a la normativa que permet retirar la llicència municipal si l’immoble manté dos anys d’inactivitat. La retirada de la llicència és ferma en el cas del Saratoga, que en cap cas pot reobrir el negoci.

Pel que fa al Riviera, l’empresa va presentar un recurs que, a parer de l’Ajuntament, contenia un defecte de forma, per la qual cosa va ser impugnat pels serveis jurídics municipals. Aquesta impugnació es basa en què el recurs va ser presentat per l’administració concursal que tenia intervinguda aquesta empresa i per un soci accionista del Riviera. L’Ajuntament entèn que no eren els representants legals autoritzats per presentar aquest recurs. Ara mateix aquest assumpte està encara per resoldre i està en mans del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Per tant, tampoc es pot reclamar una restitució d’aquesta llicència municipal.

D’altra banda, l’ordenança de Civisme i de l’Ús de l’Espai Públic de Castelldefels impedeix que puguin obrir nous establiments dedicats a la prostitució. La normativa estableix que no es concedirà cap llicència d’obertura per establiments de pública concurrència on s’exerceix la prostitució si no respecten dos supòsits. En primer lloc, estar a una distància mínima de 3.000 metres en línia recta, respecte a als centres docents i aquells locals de lleure destinats a menors d’edat o que per la naturalesa de l’activitat comporti l’assistència de menors. En segon lloc, guardar aquesta distància entre dos locals dedicats a aquesta activitat. Aquestes restriccions impedeixen a la pràctica cap nova obertura.l
panerai replica watches www.buyreplicawatches.co.uk

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here