El conseller d’Empresa i Ocupació creu que l’empresa pot acabar endarrerint els nous projectes previstos a la planta del Baix Llobregat

Barcelona (ACN).- El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha assegurat aquest dijous que la inversió prevista a la planta de Seat de Martorell “hi serà” però ha dit que no sap si es farà “en tota la seva màxima dimensió”.

En una entrevista a Rac 1, el conseller ha confiat que els 3.300 MEUR previstos a la planta automobilística del Baix Llobregat es mantinguin perquè “les inversions en nous productes i en R+D” són bàsiques per mantenir “la quota de mercat i el prestigi” d’un grup com Volkswagen.

Puig, que ha deixat clar que l’empresa encara no ha decidit què farà, ha explicat que una opció és que la companyia alemanya acabi “revisant el calendari” i endarrereixi les inversions al Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here