L’onzena edició de la marató s’ha presentat aquest divendres a Castelldefels. Com a novetat aquest any la Marató ofereix als atletes la oportunitat de córrer per una bona causa i afegir al seu repte esportiu, un repte solidari.
Un any més amb la tardor torna a Castelldefels la Marató del Mediterrani-Gran Premi Aliança, cada cop més consolidada i amb més renom dins del calendari de l’atletisme català i un referent a nivell internacional. La prestigiosa cursa, amb sortida i arribada al Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels, tindrà lloc el proper 18 d’octubre entre Castelldefels i Gavà.
Esport i Solidaritat

La XI Marató del Mediterrani, com a tots els gran esdeveniments populars del món, també tindrà el seu costat solidari. Aquest any s’anima a tots els participants a crear un repte solidari a migranodearena.org a favor de Càritas. El 100% del diners recaptats a la plataforma seran destinats a aquesta entitat social. Per tant, per primera vegada els atletes tindran una doble motivació, esportiva i solidària.

Com és habitual la cursa presenta un bon circuit planer i per la platja amb sortida i arribada al Canal Olímpic. Les inscripcions ja són obertes i en aquest intent ja són més 2000 els atletes inscrits. S’espera que la participació final estigui a prop dels 4000 atletes com a en altres edicions anteriors. Enguany es pot participar en tres distàncies: Marató per equips, Mitja Marató de 21 km o 10 Km.

Aplicació per a Smartphones

Aquest any, la Marató del Mediterrani estrena nous serveis, entre els quals s’inclou l’aplicació per a telèfons intel·ligents (iPhone i Android), des de la que es podrà consultar qualsevol informació lligada a la cursa.

Presentació oficial, aquest divendresAquest 9 de octubre s’ha celebrat la cerimònia de presentació d’aquesta onzena edició de la Marató del Mediterrani. L’acte s’ha dut a terme al Centre Comercial l’Ànec Blau.

A l’acte han assistit l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López; el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau; el 1er tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Gavà, Miquel Angel Díaz Naranjo. També ha estat present el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme i director de la cursa, Josep Maria Antentas.

En el torn de parlaments de presentació, la alcaldessa de Castelldefels, Candela López, ha manifestat que “la voluntat d’aquest nou govern és potenciar esdeveniments esportius com aquest en els que es posa de manifest el gran espai esportiu al aire lliure que es Castelldefels i que són un vehicle transmissor de valors com a la salut i la practica de l’esport per tothom; així com la col·laboració entre ciutats. Projectes que defineixen Castelldefels com a bressol de l’esport”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here