El comitè d’empresa demana prudència sobre el futur de les inversions a Martorell i recorda que el ministre s’equivoca “cada cop que parla”
Barcelona (ACN).- El president del comitè d’empresa de Seat Components, Enrique Fernández, creu que la credibilitat del ministre d’Indústria, José Manuel Soria, està en entredit, després que hagi assegurat que la inversió de Volkswagen a la planta de Seat de Martorell estigui garantida. 

En declaracions a TV3, Fernández recorda que Soria ja es va precipitar quan va dir que reclamaria a Seat els diners de les ajudes del pla PIVE arrel de l’afer dels motors manipulats. El ministre, diu Fernández, s’equivoca “cada cop que parla”. 

El comitè demana prudència sobre el futur de les inversions i critica que el ministre faci declaracions en clau electoralista davant la imminència de la campanya del comicis del 20 de desembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here