El ministre de l’Interior carrega en una visita al Baix Llobregat, contra el conseller i afirma que el sabotatge pot tipificar-se com un “acte terrorista”
Sant Andreu de la Barca (ACN).- El ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, ha criticat l’ús de les avaries de l’AVE a Catalunya “amb finalitats polítiques bastardes”. “Hi ha un conseller exalcalde de Figueres que li agrada molt acusar el govern d’Espanya cada vegada que hi ha un incident a Rodalies o a la línia d’alta velocitat. 

Inclús en les últimes eleccions del 27-S va dir que això justificava la independència”, ha carregat Fernández Díaz, en clara al·lusió al conseller de Territori, Santi Vila. 

“Ara està molt callat, però és el que va dir en el primer moment”, ha continuat el ministre de l’Interior, que ha afirmat que aquest greu sabotatge en una infraestructura crítica pot tipificar-se com un “acte terrorista”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here