La cursa, que serà l’1 de novembre, estrena nou recorregut en la remodelada llera del riu Llobregat al seu pas pel municipi 
Divendres 2 d’octubre es va iniciar el període d’inscripcions a la 7a Cursa de 10 Km de Sant Vicenç dels Horts, que tindrà lloc el proper 1 de novembre. 

Aquestes es podran realitzar de forma presencial al Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals i també es podran realitzar per internet a través de la pàgina web de Championchip en el següent enllaç: Inscripcions  

Un cop realitzades, les persones participants podran comprovar les inscripcions clicant aquí

Les inscripcions tenen un cost de 14 € pels propietaris del xip groc, socis del Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals, Carme Siñol Club Esportiu i socis Club Atlètic Sant Vicenç, i de 15 € per la resta de participants. 

Per tramitar les inscripcions, cal omplir el formulari que trobareu en aquesta web i lliurar-lo al CEM Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals (carrer del Claverol, 2-4) o bé fer la inscripció telemàtica.

La cursa serà l’1 de novembre i la sortida es donarà a les 10 h al Parc de la Foneria (Carrer del Claverol, 6-8). Hi haurà una àmplia zona d’aparcament habilitada per als participants i vestidors al CEM Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals.

Novetats 7a edició 

Com a novetats d’aquesta edició, es canvia el recorregut, fent passar la cursa per la remodelada llera del riu Llobregat amb 3 kms totalment plans dins un entorn privilegiat. 

Una altra de les novetats seran els obsequis, que consistiran en una Hydroback i en un joc de Maneguins. 

Al finalitzar la cursa, hi haurà botifarrada i servei de massatges per a tots els participants. També hi haurà infables per als més petits.

2a edició de les curses infantils 

Per segona edició, es tornaran a realitzar les curses infantils adreçades als escolars des de cicle inicial fins a ESO, i les quals comptaran amb la col·laboració dels centres d’ensenyament de Sant Vicenç dels Horts i dels mestres d’educació física. 

Aquestes curses estan ofertes a tots els nens i nenes que vulguin participar i són gratuïtes. Per fer-ho, només cal descarregar-se l’autorització penjada al nostre web i presentar-la al CEM Sant Vicenç dels Horts o, en cas de ser alumnes de Sant Vicenç dels Horts, al vostre mestre d’Educació Física. Hi haurà medalles per a tots els participants a les curses infantils.

Aquesta ja tradicional activitat és organitzada per la Regidoria d’Esports i compta amb la col·laboració de les entitats esportives de la vila. 

Es comptarà, també, amb el suport de la Diputació de Barcelona, del CEM Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals, de Championchip (controls informàtics amb xip); Caldo Aneto, McDonald’s, Club Esportiu Carme Siñol, Colibrí i Cafegra. 

PROGRAMACIÓ DE LA CURSA:

10 h Inici de la 7a Cursa de 10 km

11.15 h Lliurament dels trofeus per als guanyadors de la 7a Cursa de 10 km

11.30 h Cursa cicle inicial, 630 metres

11.45 h Cicle mitjà i superior, 1080 metres

12 h ESO, 2580 metres

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here