El recorregut anirà des del CAP Ramona Via del Prat de Llobregat fins al Cèntric Espai Cultural (Plaça Catalunya) de la mateixa ciutat, amb el que es vol expressar el rebuig a la precària situació actual de la sanitat pública catalana i que s’escolti a tots els usuaris conjuntament

El proper dijous 15 d’octubre, les usuàries i els usuaris del sistema sanitari públic, mitjançant una plataforma ciutadana convocant, fan una crida a la participació ciutadana en una jornada per reivindicar els recursos humans i materials necessaris per recuperar la qualitat de la sanitat pública amb un funcionament sostenible i eficaç.

A les 17:45h està convocada la concentració al exterior del CAP Ramona Via, on hi participaran diferents col·lectius i entitats locals, juntament amb els ciutadans i ciutadanes del Prat i d’altres localitats veïnes. Posteriorment, formant una gran marea blanca, s’iniciarà el recorregut pels principals carrers del Prat de Llobregat fins arribar a la Plaça Catalunya (Cèntric E.C), on es procedirà a la lectura d’un manifest dintre d’un acte festiu i reivindicatiu. Seguidament començarà una xerrada col·loqui a l’Auditori del Cèntric E.C. amb diferents ponents del sector sanitari.

Aquesta jornada compta amb el suport i la participació de nombroses entitats locals, associacions de veïns i partits polítics, que han unit els seus esforços per l’objectiu comú de recuperar els drets dels usuaris a una sanitat pública, universal i de qualitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here