Els mesos d’octubre i novembre, Sant Boi esdevé una referència del jazz que es fa a casa nostra. La XXIV edició que al llarg de sis setmanes omplirà les nits de divendres del millor jazz, tant nacional com internacional
És una programació de qualitat que com és habitual es desenvoluparà en els casals de la ciutat i que reflecteix les més variades tendències estilístiques, amb un únic objectiu: Satisfer el màxim d’aficionats.

Esteu tots convidats a participar de la festa del Jazz!

Descarregar programació en PDF 

SWEET MARTA & THEBLUES WORKERS

Divendres 16 d’octubre de 2015 / 22 hores 

Espai: Casal de Ciutat Cooperativa i Molí Nou. Carrer Pau Casals, 7

Aforament limitat. Preu. 8 € 

Sweet Marta veu i harmònica, Johnny “Big” Stone guitarra i veu, Little Jordi contrabaix i Reginald Villardell bateria.

I comencem amb blues i ho fem amb un dels grups amb més prestigi de l’escena del blues actual. Tot i haver nascut com a formació estable fa relativament poc (a principis del 2003) la seva autenticitat i força interpretativa, els ha dut a assolir un lloc de privilegi en un camp tan competitiu com és el blues. L’abril del 2014 van publicar el seu primer CD amb el titol Come Love, on queden reflectides les influencies de Wynnona Carr, Jimmy Reed, William Clark, etc.

BENNY SHARONI & TONI SOLÀ BAND

Divendres 23 d’octubre de 2015 / 22 hores 

Espai: Casal de Camps Blancs. Carrer Salvador Seguí, 2 

Aforament limitat. Preu: 8 € 

Benny Sharoni saxo tenor, Toni Solà saxo tenor, Gerad Nieto piano, Ignasi González contrabaix i Xavi Hinojosa bateria. 

Us presentem una figura internacional del saxo tenor. Benny Sharoni, músic nord-americà,compositor, arranjador i un dels saxos tenors amb més projecció. Gust, bellesa de só i swing formen part de la seva aposta guanyadora.

Amb tres CD al seu nom i un bon nombre de col·laboracions Benny Sharoni farà la seva presentació europea precisament a acasa nostra. Farà tàndem amb el nostre Toni Solà (a qui tots coneixeu i admireu) un trio d’acompanyants d’absoluta fiabilitat i solvència. Tot això, ens garanteix una vetllada rodona d’autèntic i bon jazz.

TRICIA EVY

Divendres 30 d’octubre de 2015 / 22 hores 

Espai: Teatre Cal Ninyo. Carrer Joan Bardina, 44 

Aforament limitat. Preu: 8 € 

Tricia Evy veu, Joan Monné piano, Jo Krause bateria i Ignasi González contrabaix. 

És una tradició que volem mantenir. D’aquí que enguany també comptem anmb una veu femenina internacional. Nascuda a l’illa de Martinica, Tricia Evy ha aconseguit aportar originalitat i frescor al panorama jazzístic actual. Des de la seva residència parisenca, s’ha guanyat l’admiració i el respecte dels ambients més exigents. El jazz en la seva veu adquireix un sabor antillà realment original. Tot un descobriment al nostre abast.

TRADITIONAL JAZZ ENSEMBLE

Divendres 6 de novembre de 2015 / 22 hores 

Espai: Casal Casablanca. Carrer Badajoz, 2 

Aforament limitat. Entrada gratuïta

Pepe Robles trompeta, Pau Casares clarinet, Ricky Araiza banjo i Pep Rius contrabaix.

El jazz més tradicional, té també el seu espai a la Mostra. Enguany ens visita el Traditional Jazz Ensamble un quartet de músics de llarguíssima experiència i especialitzats en aquests estils amb més solera. Un estil aparentment senzill, però que fer-ho bé i amb rigor únicament està reservat a músics de gran bagatge i el Traditional Jazz Ensamble entenen i amb escreix. Liderat pel gran trompetista argentí Pepe Robles,el concert farà les delícies dels seguidors més exigents.

SUSANA SHEIMAN &OPEN GATE / presentació CD Open Gate

Divendres 13 de novembre de 2015 / 22 hores 

Espai: Casal de Marianao. Carrer Miquel, 2 

Aforament limitat. Preu:8 €

Susana Sheiman veu, Toni Solà saxo tenor, Xavier Algans piano, Artur Regada contrabaix i Caspar St. Charles bateria .

Susana Sheiman és sens dubte una de les millors veus actuals i s’ha guanyat a pols i amb esforç i treball un lloc d’honor en l’ Olimp de les grans vocalistes. Ens ha visitat amb anterioritat en algun altra ocasió, però enguany ho farà com a lier del grup Open Gate, un concepte musical en què posa la seva versatilitat al servei d’un repertori eclèctic i en el qual satisfà la necessitat de compartir amb els espectadors l’enorme càrrega d’emotivitat que atresora. Alhora, faran la presentació del seu primer CD titulat Open Gate.

LA LOCOMOTORA NEGRA

Divendres 20 de novembre de 2015 / 22 hores 

Espai: Can Massallera. Carrer Mallorca, 30 

Aforament limitat. Preu:8 €

Ricard Gili trompeta – líder, Isidre Delgado, Ferran Cailà, Miquel Donat trompetes, Marc Trepat, Oscar Font, Xavier Trepat, Víctor González trombó, Tomàs González, Toni Gili saxo tenor, Lluis Trepat, Albert Gasull saxo alt, Àngel Molas saxo baríton, Tòfol Trepat piano, Jordi Casanovas contrabaix, Albert Romaní guitarra i Carles Gili bateria.

Per a un concert de cloenda no podíem somiar amb una actuació millor i més desitjada. La Locomotora Negra, tota una institució del jazz a Catalunya. Una formació nascuda l’any 1971 en format e quintet i que amb el temps s’ha anat ampliant fins a arribar al número actual de 17 membres i orientada bàsicament al jazz negre en la seva vessant més popular, mantenint com a referència estilística les orquestes més famoses de l’època swing. Tota una garantia de bon ritme, entusiasme, bon jazz i autèntic swing que ens impulsarà a tenir els peus i el cos en constant moviment.

Preus, entrades i taquilla:

Entrada un concert: 8 €

Abonament 3 concerts: 20 €

Abonament 6 concerts: 32 € 

Fem una promoció especial 2 X 1 per als socis del Clubtr3sC – Cal portar el carnet de soci, promoció només a l’ entrada individual – Compra d’entrades a tiketea i Can Massallera. 

El dia del concert només en el Casal on té lloc el concert. La taquilla funcionarà 1 hora abans del concert

Si voleu més informació de la Mostra:

CAL NINYO. Carrer Major, 43. 

08830 Sant Boi de Llobregat. Telèfon 93 635 12 07

facebook.com/mostradejazzsantboi

No us perdeu els programes a RSB

22 h. FM 89.4 MHz

El dijous, Lluna Plena: dues hores de música intimista, sensible, cantada a cau d’orella. Amb Valentí Sèsar. I els divendres, Jazz Setmanal: el millor jazz d’avui i de sempre. Amb Valentí Sèsar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here