La sala d’exposicions de la planta baixa del Palau Falguera de Sant Feliu acull des de dimecres 7 d’octubre, l’exposició “Trenta anys del Drac i dels Gegants Guillem i Violant”, que encara es pot visitar fins al 18 d’octubre

L’exposició, s’ha inclòs entre les moltes activitats de la Festa de Tardor 2015, i pretén commemorar el trentè aniversari de la creació de les figures dels gegants Guillem i Violant de Bar, de la Colla de Geganters de Sant Feliu, i del Drac.

La mostra reprodueix a través de grans dibuixos el conte del cavaller Guillem que va derrotar el Drac per evitar que l’animal es mengés la bella donzella Violant de Bar, qui feia nit a Sant Feliu en el seu camí cap a Barcelona.

L’exposició reprodueix les escenes de la història i inclou també les figures dels protagonistes en grans dimensions com si fossin retallables.

En el marc de la Festa de Tardor el passat diumenge 11 d’octubre, els nens i nenes de la localitat van poder gaudir a la plaça de Dicià del conte ‘El Drac de Sant Feliu, la llegenda del cavaller Guillem i Violant de Bar’ que es representa a través d’un espectacle de titelles cada any per festes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here