Sant Boi viu la tardor a ritme de jazz. Els casals de la ciutat seran escenari a partir d’aquesta setmana, les nits dels divendres d’octubre i novembre, dels sis concerts de la XXIV Mostra de Jazz

L’actuació avui de La Locomotora Negra és un dels grans atractius d’una programació que torna a apostar per la presència internacional amb la veu de Tricia Evy, de La Martinica, i el saxo tenor del nord-americà Benny Sharoni.

Sweet Marta & The Blues Workers

Una gran nit de blues donarà inici aquest cop a la Mostra de Jazz, amb la força interpretativa de Sweet Marta i la seva banda (16 d’octubre, 22 hores, Casal Ciutat Cooperativa i Molí Nou)

Benny Sharonni & Toni Solà Band

Una figura internacional del saxo tenor, el nord-americà Benny Sharoni, ha escollit Sant Boi per a la seva presentació a Europa; al seu costat, Toni Solà, el jazzman santboià per excel·lència (23 d’octubre, 22 hores, Casal Bamps Blancs)

Tricia Evy

Imprescindible en l’agenda cultural del mes, una veu femenina internacional, particular i fresca, amb el sabor inconfusible de les Antilles (30 octubre, 22 hores, Cal Ninyo)

Tradicional Jazz Ensemble

Aquest quartet de llarga trajectòria, liderat pel gran trompetista argentí Pepe Robles, agradarà als amants de jazz més clàssic (6 de novembre, 22 hores, Casal Casablanca)

Susana Sheiman & Open Gate

Una de les millors vocalistes del moment, amb una veu particularment emotiva, presenta a Sant Boi, juntament amb la seva banda, el CD ‘Open gate’ (13 de novembre, 22 hores, Casal Marianao)

La Locomotora Negra

17 músics sobre l’escenari garanteixen prou ritme com per no deixar de moure els peus. Torna a Sant Boi La Locomotora Negra, una institució del jazz a Catalunya. Una formació orientada bàsicament al jazz negre en la seva vessant més popular i que manté com a referència estilística les orquestres de l’època del swing

Tots els concerts tindran lloc els divendres a partir de les 22 hores. El preu és sempre de 8 euros (excepte el de Tradicional Jazz Ensamble, que és gratuït). Hi ha abonaments disponibles per a 3 concerts (20 euros) i 6 concerts (32 euros)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here