Com a novetat aquest any la Marató ofereix als atletes la oportunitat de córrer per una bona causa i afegir al seu repte esportiu, un repte solidari

Un any més amb la tardor torna al litoral baixllobregatí la Marató del Mediterrani-Gran Premi Aliança, cada cop més consolidada i amb més renom dins del calendari de l’atletisme català i un referent a nivell internacional. La prestigiosa cursa, amb sortida i arribada al Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels, tindrà lloc demà 18 d’octubre entre Castelldefels i Gavà.

Esport i Solidaritat

La XI Marató del Mediterrani, com a tots els gran esdeveniments populars del món, també tindrà el seu costat solidari. Aquest any s’anima a tots els participants a crear un repte solidari a migranodearena.org a favor de Càritas. El 100% del diners recaptats a la plataforma seran destinats a aquesta entitat social.

Per tant, per primera vegada els atletes tindran una doble motivació, esportiva i solidària.

Com és habitual la cursa presenta un bon circuit planer i per la platja amb sortida i arribada al Canal Olímpic. S’espera que la participació final estigui a prop dels 4000 atletes com a en altres edicions anteriors. Enguany es pot participar en tres distàncies: Marató per equips, Mitja Marató de 21 km o 10 Km.

Aplicació per a Smartphones

Aquest any, la Marató del Mediterrani estrena nous serveis, entre els quals s’inclou l’aplicació per a telèfons intel·ligents (iPhone i Android), des de la que es podrà consultar qualsevol informació lligada a la cursa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here