Seguint aquest enllaç podràs gaudir d’un audiovisual amb les imatges de la segona part de les Festes de Tardor 2015 de Sant Feliu

Un any més, Sant Feliu ha viscut la Festa de Tardor amb intensitat al llarg dels quatre dies d’activitats que han portat la celebració a tots els barris, convidant la ciutadania a sortir al carrer. Els mocadors i els domassos han tenyit de vermell carrers i places i la festa ha estat un èxit gràcies a la implicació de les entitats i associacions locals i, en especial, de les colles que han treballat de valent per fer-ho possible. 

Enguany, en el marc de la festa s’han commemorat els 30 anys del Drac i dels gegants Guillem i Violant. Precisament, el Palau Falguera acull una exposició que es pot visitar fins al 18 d’octubre on es reprodueix a través de dibuixos de grans dimensions el conte dels tres personatges.

El Drac i els Gegants de la Ciutat no han estat els únics que han fet anys, La Mula, ha fet 20, els Cornuts, el gegantó Tonet, 15, i la Fada, 5.

Entre els actes més multitudinaris de la Festa de Tardor cal destacar el lliurament del Mocador d’Honor a Roser Rius, que es va fer el dijous 8, així com el seguici que es va fer tot seguit amb la presència de diables, gegants, tabalers i altres colles i bèsties.

El correfoc infantil i el d’adults van concentrar un any més molta gent, així com la bicicletada de dissabte al matí i les diferents cercaviles de bastoners, gegants i de les colles que s’han dut a terme durant els diferents dies de festa. La XII Mostra Internacional de Folklore Tradicional va congregar també gran quantitat de públic.

D’altra banda, el concert “Sant Feliu Sona” de dissabte a la nit, així com els concerts de la plaça del Casal de Joves, també van aconseguir el ple absolut. Una altra de les propostes que va atraure molta gent va ser la concentració de cotxes i motos antigues organitzada pel Motor Clàssic Sant Feliu el dilluns.

A més, la Nit de foc amb els Diables de la Salut va ser un dels últims actes de la celebració que també va congregar un gran nombre de veïns i veïnes i que va comptar amb un sentit homenatge per la mort d’un dels membres de la colla, Adrià Gor, a causa d’una malaltia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here