El diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent, va fer  lliurament dijous de bicicletes elèctriques a 20 ajuntaments de la demarcació de Barcelona, que destinaran a diferents serveis municipals

En aquest acte, Junyent; va remarcar la línia estratègica de la Diputació de Barcelona en promocionar la mobilitat tova i en la política general d’eficiència energètica, que es manifesta a través del Pacte dels alcaldes i en la lluita contra el canvi climàtic.

Els municipis que han rebut una bicicleta elèctrica són Arenys de Munt, Argentona, Avià, Balenyà, Caldes de Montbui, Manlleu, Masquefa, Montgat, Olesa de Montserrat, Pallejà, Premià de Dalt, Ripollet, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Joan Despí, Sant Quirze del Vallès, Sant Salvador de Guardiola, Santa Maria de Palautordera, Santa Margarida de Montbui, Tagamanent i Vallromanes. Amb aquest lliurament, la Diputació de Barcelona haurà cedit un total de 250 bicicletes a 96 municipis o entitats municipals.

El diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient va destacar també la importància d’aquesta cessió “per l’efecte exemplificador que des de les administracions locals té sobre la ciutadania, que veu en la bicicleta elèctrica una pacificació del trànsit i un descens de la contaminació acústica i de la contaminació atmosfèrica”.

El programa de cessió de bicicletes elèctriques s’emmarca en una línia estratègica de promoció de la mobilitat tova i en una política més general d’eficiència energètica que té la seva manifestació més clara en l’adhesió al Pacte dels alcaldes i en la lluita contra el canvi climàtic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here